top of page
Beads by Holmgaard - dansk design - håndlavet smykker. Beads by holmgaard - logo

Hvorfor er vores priser så lave?

Hos Beads by Holmgaard mener vi, at alle fortjener smykker af god kvalitet. Derfor har vi gjort det til vores mission at skabe et brand, der tilbyder prisvenlige, håndlavede smykker til overkommelige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

 

Prisklasse for vores smykker ligger mellem 75 kr. og 425 kr., hvilket gør dem tilgængelige for alle, der ønsker at tilføje et strejf af elegance og stil til deres look. Vi forstår, at andre mærker kan tage overpriser for deres smykker, især når det kommer til materialer som ferskvandsperler og krystaller. Derfor har vi gjort det til en prioritet at holde vores priser lave, samtidig med at vi stadig bruger de samme materialer af høj kvalitet, som andre mærker også gør.

 

Vi ønsker at aflive myten om, at lave priser er ensbetydende med lav kvalitet. Vores smykker er udformet med samme omhu og opmærksomhed på detaljer som dyrere mærker, men uden det store prisskilt. Vi er stolte af at kunne sige, at priserne på vores smykker er 75 % billigere end de fleste andre mærker, der bruger præcis de samme materialer.

 

Hos Beads by Holmgaard tror vi på en fair prisfastsættelse i forhold til produktets kvalitet. Vi mener ikke, at du skal betale ekstra for selve mærket. I stedet tilbyder vi dig en fair pris for de smykker, du får. Vi mener, at kvalitetssmykker skal være tilgængelige for alle, uanset deres budget.

 

Vi tilbyder også personlige og specialfremstillede muligheder for vores smykker uden ekstra omkostninger. Vi ønsker, at vores kunder skal have mulighed for at skabe et smykke, der er unikt for dem og afspejler deres personlige stil.

bottom of page