top of page
Beads by Holmgaard - dansk design - håndlavet smykker. Beads by holmgaard - logo

Forsendelsesemballage

Beads by Holmgaard - En grøn taske med et guldfarvet logo indeni. Smykkeposen og forsendelseskassen har Beads by Holmgaards logo trykt på dem.

FSC-certificeret emballage

Oplev vores miljøvenlige forsendelsesemballage med FSC-certificeret pap til dine håndlavede perlesmykker. Vi prioriterer bæredygtighed ved at bruge ansvarligt skovcertificeret pap. Vælg vores smykker med perler, guld og sølv med en samvittighedsfuld og elegant forsendelsesløsning.

Smykke poser

Opdag vores håndværk i håndlavede perlesmykker med de perfekte smykkeposer. Vores smykkeposer er skabt af økologisk bomuld, og båndet er 100 % bomuld i en farve, der matcher. Oplev den ideelle kombination af elegance og bæredygtighed, når du vælger vores smykkeposer til dine unikke smykker med perler, guld og sølv. Gør din smykkeoplevelse endnu mere speciel med vores omhyggeligt udvalgte emballage.

Beads by Holmgaard - En grøn taske med et guldfarvet logo indeni. Smykkeposen og forsendelseskassen har Beads by Holmgaards logo trykt på dem.

Hvorfor bruger vi FSC-certificeret forsendelsesemballage?

FSC-mærket er din garanti for, at det anvendte materiale kommer fra en FSC-skov, hvor der ikke fældes mere træ, end skoven kan reproducere. Det betyder også, at dyrelivet i skovene er beskyttet, at skovarbejderne er uddannede samt har det rette udstyr og får en rimelig løn.  

 

Hvad sker der, hvis jeg modtager min ordre, og det er genbrugt emballage? 

Nogle gange genbruger vi emballage, det er vigtigt at forklare, at vi ikke gør dette for at reducere virksomhedens udgifter. Her er grunden til, at vi gør det:

 

  • Affalds- og kulstofsreduktion fra mindre produktion af emballage (til engangsbrug).

  • Minimerer emballage og materialer, der sendes til lossepladsen.

  • Gør det muligt at bruge emballagen fuldt ud i stedet for at sende den til lossepladserne.

bottom of page