top of page
Beads by Holmgaard - dansk design - håndlavet smykker. Beads by holmgaard - logo

Retur- og tilbagebetalingspolitik

Din ret til at annullere din ordre

Du har ret til at annullere din ordre inden for 14 dage efter modtagelsen af din ordre uden at angive nogen begrundelse.

 

For at udøve din fortrydelsesret skal du informere os om din beslutning ved hjælp af en klar erklæring. Du kan informere os om din beslutning gennem:

 

e-mail: beadsbyholmgaard@gmail.com

 

Vi refunderer dig senest 7 dage fra den dag, hvor vi modtager de returnerede smykker. Vi vil bruge samme betalingsmetode som du brugte til ordren, og du vil ikke skulle betale gebyrer for denne tilbagebetaling.

Betingelser for returnering

For at smykkerne kan komme i betragtning til en returnering, skal du sikre dig, at:

 

Smykkerne blev modtaget inden for de seneste 14 dage

Smykkerne er i den originale emballage

 

Følgende smykker kan ikke returneres:

 

Smykker lavet efter dine specifikationer, personliggjorte smykker eller specialfremstillede smykker. (Hvornår er smykket personliggjort eller specialfremstillet? Hvis du ændrer længden på smykket eller farven på perlen, er smykket personliggjort. Hvis du designer dit eget smykke, er smykket specialfremstillet).

 

Returnering af smykker i følgende situationer er ikke egnet til at blive returneret; Hvis smykket er ødelagt, brugt, eller de 14 dages fortrydelsesret er overskredet.

 

Derudover kan kun smykker til normalpris refunderes. Smykker på udsalg kan desværre ikke refunderes. 

 

Vi forbeholder os retten til at afvise returnering af varer, der ikke opfylder ovenstående returbetingelser, efter vores vurdering.

Returnering af smykker

Du er ansvarlig for omkostningerne og risikoen ved returneringen af smykkerne til os. Du skal sende pakken til følgende adresse:

Beads by Holmgaard

 

Laura Høilund Holmgaard

 

Bøgeløkke 16, 6000 Kolding

 

Vi kan ikke holdes ansvarlige for smykker, der er beskadiget eller mistet i returforsendelsen. Derfor anbefaler vi en forsikret og sporbar forsendelse. Vi kan ikke udstede en refusion uden modtagelse af smykkerne eller bevis for modtaget returlevering.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål om vores politik for returnering og tilbagebetaling, bedes du kontakte os:

 

Via e-mail: beadsbyholmgaard@gmail.com

bottom of page