top of page
Beads by Holmgaard - dansk design - håndlavet smykker. Beads by holmgaard - logo

Vilkår og Betingelser

Produktinformation

Produktets specifikke detaljer kan findes på https://www.beadsbyholmgaard.com. Svar på yderligere oplysninger eller spørgsmål ud over de eksisterende oplysninger kan fås på e-mail-adressen: beadsbyholmgaard@gmail.com, hvis kunden ønsker det.

Priser

Der kan forekomme prisændringer afhængigt af bestillingsdatoen. Dette skyldes, at priserne er dagspriser og ofte ændres løbende. Hvis Beads by Holmgaard accepterer din bestilling, vil køberen blive faktureret for den pris, der gælder på bestillingsdatoen.

Bestilling

Bestilling af varer inkl. pris på https://www.beadsbyholmgaard.com

er blot en opfordring til at benytte sig af en prisnedsættelse, og betragtes derfor ikke som et bindende tilbud. Ved at bestille varer på https://www.beadsbyholmgaard.com binder køberen sig til tilbuddet om at købe varerne på de anførte betingelser og udgør ikke en direkte bindende accept. Den bindende aftale træder først i kraft, når aftalen mellem køberen og https://www.beadsbyholmgaard.com er indgået i form af en ordrebekræftelse, hvilket betyder, at køberen accepterer det afgivne tilbud.

Betaling

Dine kontooplysninger, der indsamles ved køb af varer, sendes direkte og sikkert til PBS via krypteringsformen, (SSL), som kun er forbeholdt dig og PBS. Dette sikrer, at uautoriserede parter ikke kan se eller gemme dine personlige oplysninger. Beløbet trækkes først fra din konto, når varen sendes fra https://www.beadsbyholmgaard.com.

Risiko for hændelig undergang eller forringelse

Risikoen for at bestilte varer går tabt eller bliver beskadiget som følge af tilfældige omstændigheder, overgår først til køberen, når varen er i købers besiddelse.

Ansvarsfraskrivelse og garanti

https://www.beadsbyholmgaard.com bringer relevante oplysninger om andre websteder til dig via links. Links kontrolleres ikke af https://www.beadsbyholmgaard.com. Derfor kan vi på ingen måde holdes ansvarlige for deres indhold.

Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og https://www.beadsbyholmgaard.com, varerne lever således op til køberens forventninger, hvis de svarer til Beads by Holmgaards egen beskrivelse.

 

Hvis de bestilte varer leveres for sent eller er behæftet med mangler, pådrager sælgeren sig intet ansvar, hvis disse forsinkelser eller mangler skyldes omstændigheder, som køber har indflydelse på, og som ligger uden for https://www.beadsbyholmgaard.com's kontrol. Dette kan f.eks. omfatte krig, oprør, borgerlige uroligheder, brand, regeringsindgreb, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejker og lockout, eller lignende.

Forsendelse

Alle pakkeleveringer leveres med sporing, undtagen Postnord-breve. Når din ordre er sendt, modtager du dit trackingnummer via e-mail.

 

Vigtigt: Hvis du vælger at sende din ordre med Postnord-brev, er den ikke forsikret eller sendt med tracking. Hvis brevet går tabt, er vi ikke ansvarlige for at erstatte varerne. Hvis brevet går tabt, skal du kontakte os på vores mail beadsbyholmgaard@gmail.com og vi vil se om problemet kan løses.

 

Hvis brevet ikke kan leveres på grund af problemer, vil det blive returneret til os, og vi vil kontakte dig og sørge for at rette problemet, så vi kan sikre, at det bliver leveret.

Returnering og tilbagebetaling

Du kan returnere produktet inden for 14 dage efter levering. Produktet skal være i ny stand. Hvis produktet er ødelagt eller brugt, refunderes produktet ikke. Du vil modtage en refusion inden for 7 dage efter vi har modtaget pakken.

Du kan læse mere under Retur- og refunderingspolitik.

bottom of page