top of page
Beads by Holmgaard - dansk design - håndlavet smykker. Beads by holmgaard - logo

Hjælp

Forsendelse

Oplev problemfri forsendelse, når du bestiller vores håndlavede perlesmykker online. Vores kollektion inkluderer perler, guld- og sølvsmykker med pålidelig sporing for de fleste leverancer. Bemærk, at Postnord-breve ikke er forsikrede og ikke har sporing. Læs mere om forsendelsesomkostninger for indenlandsk og international levering. Uanset om du er i Danmark eller Europa, sikrer vores dedikerede team, at dine smykker når dig sikkert og hurtigt. Opdag let og pålidelig forsendelse med vores unikke perlesmykker.

Beads by Holmgaard - dansk design - håndlavet smykker. Billedet er taget forfra, hvor der er fokus på forsendelseskassen. I låget af forsendelseskassen er Beads by Holmgaards logo trykt i guld. I forsendelseskassen er en grøn smykkerpose. Baggruden er hvid.

Retur- og tilbagebetalingspolitik

Lær om vores fleksible returnerings- og refusionsproces

Beads by Holmgaard - En grøn taske med et guldfarvet logo indeni. Smykkeposen og forsendelseskassen har Beads by Holmgaards logo trykt på dem.

Forsendelsesemballage

Udforsk vores bæredygtige forsendelse med FSC-certificeret pap og økologiske bomuldsposer. Vores smykker, herunder perler, guld og sølv, leveres med stil og ansvar. Vi genbruger emballage for at mindske spild og reducere vores CO2-aftryk. Oplev bæredygtig luksus, når du bestiller vores unikke smykker i dag.

Vilkår og betingelser

Udforsk vores politikker og retningslinjer for at sikre en nem shoppingoplevelse

Beads by Holmgaard - Hvidt perlearmbånd på grøn tallerken. Velegnet til kvinder, inklusive konfirmander. Maisy tilbyder guldfarvet armbånd med ferskvandsperler.
Beads by Holmgaard - En kvinde i bikini holder en kokosnød. Hun har en guldperlehalskæde uden nikkel og vedhæng. Perfekt til konfirmation eller som gave til mor.

Betaling og sikkerhed

Find ud af, hvordan vi prioriterer din betalingssikkerhed

Pleje af smykker

Udforsk tips og tricks til at bevare glansen i dine håndlavede perlesmykker. Opdag essentielle smykkepleje-dos and don'ts for at sikre langvarig skønhed. Lær, hvordan du plejer forskellige materialer som 925 sterlingsølv, forgyldt sølv og messing, og bevar deres perfekte stand. Gå dybere ind i verden af ferskvandsperler og opdag de bedste metoder til at beskytte og rense disse unikke ædelstene. Med korrekt pleje kan dine smykker forblive strålende i generationer, ligesom de dyrebare perler selv.

Beads by Holmgaard - To guld øreringe med fersvandsperle vedhæng på en hvid og grøn blomst, med vanddråber.

Størrelser på smykkerne

Beads by Holmgaard - Smukke og elegante smykker er øreringe lavet af sølv med ferskvandsperler og glasperler, der ligger på blåt silke.
Beads by Holmgaard - Armbånd i guld med et guld- og blåt perledesign. Armbåndet er lavet med Delica seed beads perler i blå og guld.
Beads by Holmgaard - En hvid perlehalskæde på et blåt silke. Perfekt til kvinder, konfirmander og som gave til mor.
bottom of page